Τρόυ Co. μπαλονιών Guangzhou, ΕΠΕ

                            -   Πέταγμα της ιδέας σας   -

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Ο πρώτος λειτουργούσε με μια άλλη επιχείρηση στην Κίνα. αμέσως σκέφτομαι ότι θα λειτουργήσει μόνο με σας.

—— Danilo/Ιταλία

Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη και επαγγελματική υπηρεσία σας. Θα είμαστε στην αφή με σας πολύ σύντομα με την επόμενη διαταγή μας

—— Anna/UAE

Φαίνεται φανταστικό, συνολικά! Σας θέλω για να ξέρω πόσο εκτιμώ τη μεγάλους εργασία, τις τιμές, και τους χρόνους μολύβδου σας.

—— Mike/USA

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd
Πύλη
γραμμή παραγωγής
γραμμή παραγωγής
συσκευασίας
γραμμή παραγωγής

Πύλη

Τρόυ πύλη εργοστασίων μπαλονιών

γραμμή παραγωγής

γραμμή παραγωγής

γραμμή παραγωγής

Καυτό σφραγίζοντας εργαστήριο

συσκευασίας

q

γραμμή παραγωγής

Τρόυ μπαλόνι εργαστήριο δοκιμής διαρροής προϊόντων 7.5m ύψους

1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd

 • Γραμμή Παραγωγής

  Πώς να διατάξει

   

  1). Παρακαλώ επιλέξτε ποια στοιχεία που χρειάζεστε, διατάζουν την ποσότητα και όλες τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εάν έχετε.
  2). Θα σας δώσουμε καλύτερα την τιμή με τις λεπτομέρειες.
  3). Εάν επιβεβαιώσετε τη διαταγή, θα κάνουμε το τιμολόγιο αιτήσεων με τις λεπτομέρειες διαταγής και πληρωμής.
  4). Θα αρχίσουμε την παραγωγή επάνω στην παραλαβή της κατάθεσης 50%.
  5). Θα κάνουμε την ποιοτική επιθεώρηση και θα πάρουμε τις φωτογραφίες για την επιβεβαίωσή σας στον έλεγχο εάν οποιαδήποτε τροποποίηση απαιτείται. (Χαιρετίζουμε επίσης την ποιοτική επιθεώρησή σας.)
  6). Θα κάνουμε/απελευθερώνουμε την αποστολή και σας στέλνουμε τα στέλνοντας έγγραφα επάνω στην παραλαβή της πληρωμής υπολοίπου.

   

   

  Διαδικασία παραγωγής

   

  Μόλις τοποθετήσετε τη διαταγή από μας, θα προετοιμάσουμε το υλικό, συγχρόνως ο σχεδιαστής μας θα κάνει το σχέδιο θα χρησιμοποιήσει την αυτόματη τέμνουσα μηχανή για να κόψει τα υλικά σύμφωνα με τα σχέδια. Το επόμενο μέρος ράβει ή ο ζεστός αέρας σφράγισε το υλικό στη μορφή του προϊόντος που χρειάζεστε. Κατόπιν δοκιμή αυτό για 1~3days για να εξασφαλίσει το προϊόν σε καλή κατάσταση. Τέλος, το συσκευάστε με μια τσάντα PVC.

   

  Πώς να το συσκευάσει

   

  Τα A.We τακτοποιούν τη συσκευασία της διογκώσιμης παιδικής χαράς από την ισχυρή τσάντα μουσαμάδων, είναι ανθεκτικό
  αρκετοί, έτσι ώστε τα αγαθά σας δεν θα είναι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης. Προκειμένου να σας αφήσουμε να βρείτε τα αγαθά σας γρήγορα, θα κάνουμε μια παρατήρηση στις τσάντες συσκευασίας.

  Β. συσκευασία ανεμιστήρων από το χαρτοκιβώτιο, κατάλληλο για, ίδιο πράγμα όπως τα inflatables, θα κάνουν μια παρατήρηση στο χαρτοκιβώτιο για σας να τα βρεί γρήγορα.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM καλωσορίζεται καλά.

   

   

  Έχουμε συλλέξει μια ομάδα των τοπ σχεδιαστών που είναι επαγγελματικοί σε χρησιμοποίηση sofrware όπως το ρινόκερο, η Maya, Corel σύρει, Keyshot, Photoshop, CAD, 3Dmax, κ.λπ. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παραγάγουμε οποιαδήποτε διογκώσιμα proeucts για να ταιριάξουμε με τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, το σχέδιό σας και τη θέση σας. Όλη που πρέπει να κάνετε είναι σύλληψη μια ιδέα και θα κάνουμε το υπόλοιπο για σας!

   

  Οι διαφορετικά μορφές, τα μεγέθη, τα χρώματα και το λογότυπο μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.

 • Ε & Α

  Εργοστάσιο έχουμε το ανεξάρτητο Reseach μας και το τμήμα ανάπτυξης, μπορεί να επιλύσει σύμφωνα με τα σχέδια πελατών, σας καλωσορίζουμε για να παρέχουμε σε μας τα σχέδιά σας

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Troy Balloon Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sunny Wang

Τηλ.:: +86 13829724647

Φαξ: 86-20-36751236

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)